Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
MUMA Myckleby, Torp, foto.

MUMA Myckleby, Torp

Bygga, bo och miljö
Återställ
Visa kontaktuppgifter

Bygga, bo och miljö

Vy över ett villaområde med havet i bakgrunden, foto.

Husebyberget, Ellös.

Här hittar du vågsköljda klippor vid havsbandet och vacker kulturbygd med gamla fiskelägen och jordbruk. Vår miljö är så unik och värdefull att det är viktigt att värna om den nu och i framtiden.

 • Utställning hållbar samhällsutveckling


  Publicerat 2017-12-15
  Den 10-13 januari visar 29 arkitektstudenter upp förslag på hur vi kan jobba med hållbar utveckling. Utställningen är finalen på ett samarbete mellan oss och Chalmers tekniska högskola som pågått hela hösten och vintern.
  Utställning hållbar samhällsutveckling
 • Stort intresse för avloppsreningsverket


  Publicerat 2017-12-13
  Det var många som var intresserade av hur ett avloppsreningsverk fungerar. Vi passade på att berätta hur du ska tänka för att inte skada varken gemensamma eller eget avlopp.
  Stort intresse för avloppsreningsverket
 • Nu händer det grejer i Svanesund


  Publicerat 2017-11-29
  Det kanske inte märks så mycket men det jobbas på för fullt. Nu är sammanställningen av de idéer och förslag som kom in under sommarens medborgadialog klar. Just nu och närmaste åren planerar och arbetar vi för bostäder som motsvarar närmare Svanesunds halva befolkning, nytt attraktivt centrum samt en rad åtgärder för ny och säkrare trafikinfrastruktur.
  Nu händer det grejer i Svanesund
 • Nu händer det grejer i Henån


  Publicerat 2017-11-29
  Det kanske inte syns så mycket på ytan men under jobbas det på för fullt. Just nu och de närmaste åren planerar vi för ett nytt attraktivt centrum med stark koppling till havet. Vi planerar även för många nya bostäder, ny och säkrare trafikinfrastruktur samt översvämningssäkring av samhället.
  Nu händer det grejer i Henån
 • Vattenledning mellan Slussen och Åh


  Publicerat 2017-11-03
  Tillsammans med Uddevalla kommun bygger vi en gemensam vattenledning i sundet mellan Slussen och Åh. Samarbetet kommer att ge oss tryggare vattenförsörjning.
  Vattenledning mellan Slussen och Åh

Återställ
Hjälp oss bli bättre