Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Morlandadalen mot Björnsundsfjorden, foto.

Morlandadalen mot Björnsundsfjorden

Kommun och politik
Återställ
Visa kontaktuppgifter

Webb-TV från kommunfullmäktige

Du är alltid välkommen att besöka kommunfullmäktiges sammanträden som är öppna för allmänheten. Dessutom kan du följa sammanträdena via Webb-TV både i direktsändning och i efterhand.

Vi vill göra den politiska debatten mer tillgänglig för dig och skapa en ökad delaktighet genom att sända kommunfullmäktiges sammanträden via webb-TV.

Sammanträdena direktsänds och redigeras sedan till filmer vilka oftast läggs ut innan protokollen är justerade. Beslutens definitiva formuleringar finns i det slutgiltiga justerade protokollet.

Direktsändning

Kommunfullmäktiges sammanträden startar normalt klockan 18:00 och sändningen börjar fem minuter tidigare. Sammanträdena hålls i Kulturhuset Kajutan i Henån.

Redigerade filmer

Efter varje direktsändning görs inspelningen om till en fil och därefter redigeras filmen. Vi lägger bland annat till ett register för alla ärenden så att du kan välja att se hela sammanträdet eller bara specifika ärenden, när det passar dig bäst.

Du kan se den inspelade sändningen direkt efter mötet avslutats. Det kan dock ta upp till ett dygn innan det redigeringen av webbTV-sändningen är klar

Vi byter nu leverantör av sändningarna. Under en övergångsperiod går det därför inte att nå de äldre sändningarna. De kommer snart att vara tillgängliga igen.

Sändningar från 2017

Så ser du webb-TV

Sändningen ses bäst med en bredbandsuppkoppling. Beroende på din hastighet på bredbandet kan det ta olika lång tid att ladda in visningen.

För att se sändningarna behöver du en mediaspelare. Apple iPhone, iPad och iPod har inbyggt stöd men andra produkter måste ha mediaspelaren Adobe Flash Player installerad. Mediaspelaren Adobe Flash Player är gratis att installera.

Återställ
Hjälp oss bli bättre