Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Långelanda, foto.

Långelanda

Utbildning och barnomsorg
Återställ
Visa kontaktuppgifter

Aktuellt på Öppna förskolan

Vi fyller på med aktiviteter efter hand på den här sidan.

Träff för dig med tvillingar

Höstens första träff för er med tvillingar är onsdagen den 4 oktober. Till dessa behöver du inte anmäla dig. Ni är självklart välkomna till andra grupper i vår verksamhet. Välkomna!

Spädbarnsmassage

Höstens första kursstart i spädbarnsmassage den 24 augusti är fulltecknad. Nästa kursstart startar den 28 september. Vi erbjuder fika till en kostnad av 10 kronor. Anmäl dig till oss på telefon 0304 33 45 99.

Boktugg

Under hösten 2017 kommer vi att anordna träffar med kommunens barnbibliotekarie för två olika åldersgrupper, följande tider:

Barn som är 0-6 månader

24 augusti, 5 oktober och 16 november klockan 13:00-14:00

Barn som är 0-12 månader

12 september, 24 oktober och 5 december

Besök av NTF

NTF kommer till Öppna förskolan tisdagen den 19 september klockan 10:30-12:00 för att prata om bilbarnsstolar och cykelhjälmar. Du behöver inte anmäla dig till detta. Välkommen!

Utelek

Nu öppnar vi gården för utelek. Välkomna!

Utflykt till Eamus i Uddevalla

Onsdagen den 13 septemver gör vi en utflykt till Emaus fritidslantgård i Uddevalla. Där finns det smådjur att hälsa på och en rolig lekplats. Det finns också tillfälle till ponnyridning, allt är gratis. Ta med egen matsäck. Vi tar med oss grillkol, så om vädret tillåter så finns det möjlighet att grilla. Ta på er kläder efter väder. Det är ofta lite dragigt på Emaus, så ta gärna med en extra tröja. Man kan bara gå inomhus när man hälsar på djuren, så vi leker och fikar utomhus. Vi samlas utanför Öppna förskolan klockan 10:00 och åker i egna bilar. För er som vill åka dit direkt, så möter vi er där cirka klockan 10:30. Behöver du hjälp med transport, så prata med oss eller någon annan förälder. Välkomna!

Utflykt till Sundsby på Tjörn

Onsdagen den 6 september gör vi en utflykt till Sundsby på Tjörn. Där promenerar vi längs den stora dammen och i den stora fina trädgården upp till skogen till naturlekplatsen. Vi leker och fikar. Promenadvägen är barnvagnsvänlig. Ta med matsäck för caféet brukar inte vara öppet. Ta på er kläder efter väder, vi är utomhus hela tiden. Det finns tillgång till toaletter. Vi samlas utanför Öppna förskolan klockan 10:00 och åker i egna bilar. För er som vill åka direkt, samlas vi vi på den bortre parkeringen cirka klockan 10:30. Bheöver du hjälp med transport, så prata med oss eller någon annan förälder. Välkomna!

Återställ
Hjälp oss bli bättre