Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Käringöns gästhamn, foto.

Käringöns gästhamn

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat 2016-06-10

Vi är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare

Det är med glädje vi berättar av vi har utsetts till en av Sveriges 100 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor av Karriärföretagen.

Guldmedalj med texten Sveriges 100 mest spännande arbetsgivare i Offentlig Sektor 2016

Motivering

Inom Orust kommun erbjuds unika möjligheter för medarbetarna då de har stora chanser att påverka verksamheten. Kommunen skapar attraktivitet som arbetsgivare genom att erbjuda de anställda flera förmåner. Dessutom är de noga med att uppmärksamma personalens viktiga arbete och det står klart att Orust kommun utses till en av Sveriges 100 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor.

- Vi känner oss väldigt stolta över att först bli nominerade och att sedan bli utvald som en av Sveriges 100 mest spännande arbetsplatser säger Ann-Katrin Otinder som är HR-chef. Det är en kvittens på att bland annat arbetet med Employer Branding som vi startade 2014 ger resultat.

Utmärkelsen

Utmärkelsen Sveriges mest spännande arbetsgivare i Offentlig Sektor delas ut varje år till organisationer som aktivt fokuserar på medarbetarnas utveckling, ökat engagemang och en förbättrad arbetsplats.

I bedömning ingår Culture Assessment index som mäter ansträngningar att engagera medarbetare. En anonym undersökning Employee Engagement, med feedback om arbetsplatsen, organisationskulturen och nivån på medarbetarnas engagemang ingår också.

Karriärföretagen

Det är Karriärföretagen som sedan 2011 identifierat Sveriges främsta organisationer att arbeta på. Du kan nominera organisationer, till en omfattande urvalsprocess med möjlighet, att bli en av Sveriges mest spännande arbetsgivare i Offentlig Sektor.

Ett team av interna Employer Branding och rekryteringsexperter granskar underlaget för respektive organisation och utnämner sedan Sveriges mest spännande arbetsgivare i Offentlig Sektor.

Återställ
Hjälp oss bli bättre