Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Tegneby, foto.

Tegneby

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat 2017-12-11

Anhörigstöd våren 2018

Vi erbjuder flera olika anhöriggrupper för dig som vårdar och stödjer din närstående. Tanken är att du träffar andra i liknande situation.

Det är erfarenhetsutbyte och samvaro, utbildning och information om förhållningssätt, känslor, sjukdomen och vad vi erbjuder för hjälp och stöd för dig som anhörig. För mer information kontaktar du Carita Nurmi, anhörigkonsulent, växel 0304- 33 40 00.

Samtalsgrupp, att slippa göra resan ensam

Samtalsgruppen är för dig och din närstående som nyligen har fått en demensdiagnos och är i tidigt stadium. Första tillfället är den 7 februari.

Anhöriggrupp demens

Vårdar du en närstående hemma som har fått en demenssjukdom? Första träffen med Anhöriggrupp demens är den 1 februari klockan 13:00- 15:00 i Kaprifolgården, Henån.

Relaterad information

Hälsobefrämjande aktivitet för anhöriga

Balans och harmoni med ChiBall® är en hälsobefrämjande aktivitet för anhöriga. Tycker du om gymnastikövningar i en lugn och harmonisk anda. Då passar denna gymnastik just för dig. Anmälan behövs.

Afasigrupp

Känner du någon som har svårt att hitta rätt ord? Någon som säger nej, när hen menar ja, eller har du själv nedsatt språkförmåga? Du är då välkommen till vår Afasi-grupp med eller utan anhörig. Första tillfället är den 7 februari.

Återställ
Hjälp oss bli bättre