Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Morlanda brygga, foto.

Morlanda brygga

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat 2014-12-11

Ängås skolas kök uppmärksammas

Ekologiskt och svenskt naturbeteskött låter kanske dyrt och inte som något du kan förväntas bli serverad i en skolrestaurang.

Två män i storkök

Kocken Christoffer Albinsson och kökschef Pierre Östman i köket på Ängås skola.

Kökschefen Pierre Östman på Ängås skola bevisar motsatsen när Ängås skola köper in hela och närproducerade djur till skolmaten.

Nu uppmärksammas deras arbete bland annat av Skolmatsakademin.

- Vi är väldigt stolta över det fina arbetet som görs i Ängås skolas kök. Vi är noggranna med våra inköp säger Kostchef Charlotte Odhe. Det gäller både ursprungsmärkt kött och övriga råvaror som vi handlar ekologiskt i största möjliga mån.

Återställ
Hjälp oss bli bättre