Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Tegneby, foto.

Tegneby

Kommun och politik
Återställ
Visa kontaktuppgifter

Webb-TV från kommunfullmäktige

Du är alltid välkommen att till kommunfullmäktiges sammanträden, de är öppna för allmänheten. Du kan även följa sammanträdet via webb-TV både i direktsändning och i efterhand.

Vi vill göra den politiska debatten mer tillgänglig för dig och skapa en ökad delaktighet genom att sända kommunfullmäktiges sammanträden via webb-TV.

Sammanträdet direktsänds och redigeras sedan till en film, vilken oftast publiceras innan protokollet är justerat. Beslutens definitiva formuleringar hittar du i det slutgiltiga justerade protokollet.

Direktsändningen har uppehåll

På grund av covid-19 sänd inte kommunfullmäktiges sammanträden via webb-TV tills vidare. Senaste fullmäktige som webbsändes var mötet i november 2021.

Relaterad information

Direktsändning av kommunfullmäktige har uppehåll tills vidare.

Vi redigerar inspelningen

Efter varje direktsändning redigeras filmen. Vi lägger till ett register för de ärenden som behandlades. Du kan då välja om du vill se hela sammanträdet eller bara ett specifikt ärende.

Du kan se den inspelade sändningen direkt efter mötet avslutats. Det kan ta upp till ett dygn innan redigeringen av sändningen är klar. Under tiden kan du se den oredigerade inspelning via länken ovan.

Så ser du webb-TV

Sändningen ses bäst med en bredbandsuppkoppling. Beroende på din hastighet på bredbandet kan det ta olika lång tid att ladda in visningen.

För att se sändningarna behöver du en mediaspelare. Apple iPhone, iPad och iPod har inbyggt stöd men andra produkter måste ha mediaspelaren Adobe Flash Player installerad. Mediaspelaren Adobe Flash Player är gratis att installera.

Återställ
Hjälp oss bli bättre