Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Orust är årets näst bästa skolkommun i Sverige 2017 och 2018, foto.

Orust är årets näst bästa skolkommun i Sverige 2017 och 2018

Utbildning och barnomsorg
Återställ
Visa kontaktuppgifter

Aktuellt på Öppna förskolan

Vi fyller på med aktiviteter efter hand på den här sidan.

Vi finns i samma hus som Capio vårdcentral i Henån, tillsammans med Barnmorskemottagningen, Barnavårdscentralen och socialtjänstens familjebehandlare. Tillsammans är vi Familjecentralen på Orust. Vi tror att detta nya arbetssätt blir en stor fördel för er alla barnfamiljer på Orust.

Spädbarnsmassage

Den 22 augusti startar vi spädbarnsmassage igen. Den är sammanlagt fem gånger. Du kontaktar oss för anmälan.

Fotografering

Den 11 november kommer en fotograf till Öppna förskolan. Du bokar tid hos oss på Öppna förskolan.

Utflykt till Sundsby

Måndagen den 9 september åker vi på utflykt till Sundsby Säteri på Tjörn. Här kan man promenera längs dammen och en bit upp i skogen. Vi är ute hela dagen så ta med kläder efter vädret. Ta också med egen matsäck och något att sitta på. Alla åker i egen bil. Har du svårt med transport så prata med med oss eller någon annan förälde rpå Öppna förskolan. Vi åker från Öppna förskolan klockan 09:30. Vill du åka direkt så ses vi på den bortre parkeringen klockan 10:00. Välkomna!

Utflykt till Emaus

Onsdagen den 18 september åker vi på utflykt till Emaus fritidslantgård i Uddevalla. Här finns en fin lekplats och en del djur att hälsa på, till exempel kaniner, katter och hästar. Det finns gratis pnnyridning. Vi är ute hela dagen så ta med kläder efter vädret. Ta också med egen matsäck och något att sitta på. Vi tra med grillkol så det går att grilla om man vill det. Alla åker i egen bil. Har du svårt med transport så prata med med oss eller någon annan förälde rpå Öppna förskolan. Vi åker från Öppna förskolan klockan 09:30. Vill du åka direkt så ses vi vid Emaus klockan 10:00. Välkomna!

Kurs i Första hjälpen och HLR

Den 1 oktober klockan 18:00-21:15 kommer Västra Orusts Röda korskrets och har en kurs i livräddande Första hjälpen och hjärt- och lungräddning. Du gör din anmälan genom att skicka e-post till gistrom1@hotmail.com. Ange ditt namn, telefonnummer och e-postadress. Om du vill veta mer, kan du kontakta Västra Orusts Röda korskrets på telefon: 0702-29 40 04. Välkommen med din anmälan!

Återställ
Hjälp oss bli bättre