Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Stocken, foto.

Stocken

Utbildning och barnomsorg
Återställ
Visa kontaktuppgifter

Aktuellt på Öppna förskolan

Vi fyller på med aktiviteter efter hand på den här sidan.

Vi finns i samma hus som Capio vårdcentral i Henån.

Tillsammans med Barnmorskemottagningen, Barnavårdscentralen och socialtjänstens familjebehandlare är vi Familjecentralen på Orust.

Öppen förskola digitalt

Hos oss kan du möta andra föräldrar som är föräldralediga och oss pedagoger på Öppna förskolan. Vi pratar om stort och smått, som främst gäller barn och familj. Vill du vara med, så ring oss på telefon 0304-33 45 99 eller kontakta oss via e-post till oppnaforskolan@orust.se. Vi behöver din e-postadress för att kunna skicka inbjudan med digital länk.

Spädbarnsmassage

Nu erbjuder vi kurser i spädbarnsmassage digitalt. Du kan gå kursen enskilt eller i grupp. Vi träffas fyra gånger. Vill du vara med, så ring oss på telefon 0304-33 45 99 eller kontakta oss via e-post till oppnaforskolan@orust.se. Vi behöver din e-postadress för att kunna skicka inbjudan med digital länk.

Sång- och rytmik

Vi erbjuder sång- och rytmikstund varje dag klockan 10. Inriktningen är för barn i olika åldrar varje dag, men alla kan alltid vara med. Vill du vara med så ring oss på telefon 0304-33 45 99 eller kontakta oss via e-post till oppnaforskolan@orust.se. Vi behöver din e-postadress för att kunna skicka inbjudan med digital länk.

Återställ
Hjälp oss bli bättre