Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Vallerö och Hermanö huvud, foto.

Vallerö och Hermanö huvud

Utbildning och barnomsorg
Återställ
Visa kontaktuppgifter

Aktuellt på Öppna förskolan

Vi fyller på med aktiviteter efter hand på den här sidan.

Vi finns i samma hus som Capio vårdcentral i Henån.

Tillsammans med Barnmorskemottagningen, Barnavårdscentralen och socialtjänstens familjebehandlare är vi Familjecentralen på Orust.

Lekstund

Ni kan komma till oss på en bokad lekstund. Ni får leka, pyssla och prata med oss pedagoger o våra lokaler. Vill du boka detta, så ring oss på telefon 0304-33 45 99. Vi tar emot en eller två familjer i taget.

Spädbarnsmassage

Nu erbjuder vi kurs i spädbarnsmassage till en familj i taget, eller en grupp med tre familjer. I en massagegrupp kan max tre familjer delta och ni träffas fem gånger. Vill du komma på denna kurs, så ring oss på telefon 0304-33 45 99 och boka en tid.

Utflykt till Sundsby säteri på Tjörn

Tisdagen den 8 september åker vi på utflykt till Sundsby säteri på Tjörn. Vi parkerar på bortre parkeringen, tar en promenad i aprken och äter vår medhavda matsäck. Vi ses antingen på parkeringen ovanför Öppna förskolans lokaler klockan 9:30 elle rpå den bortre parkeringen på Sundsby klockan 10:00. Ta med egen matsäck och ta på kläder efter vädret, vi kommer vara ute hela tiden. Vi ställer in utflykten om det regnar väldigt mycket. Utflykten gäller alla åldrar och ingen anmälan behövs. Har ni frågor eller känner er osäkra på vad som gäller, så ring oss på telefon 0304-33 45 99. Välkomna!

Besök av NTF

NTF kommer till oss den 22 september klockan 10:30 och ger information om trafiksäkerhet. Vi kommer att vara utomhus. Du behöver inte anmäla dig.

Babyrytmik

På torsdagar klockan 11:00-12:00 och 14:30-15:30 erbjuder vi rytmik för barn upp till sex månader. Vill du komma på denna kurs, så ring oss på telefon 0304-33 45 99. Vi tar emot max tre familjer per grupp. Grupperna träffas fem gånger.

Återställ
Hjälp oss bli bättre