Webb-TV från kommunfullmäktige

Kommunfullmäktiges sammanträden är öppna för allmänheten. Du kan följa sammanträdet via webb-TV både i direktsändning och i efterhand under innevarande månad.

Vi vill göra den politiska debatten mer tillgänglig för dig och skapa en ökad delaktighet genom att sända kommunfullmäktiges sammanträden via webb-TV.

Sammanträdet direktsänds med start några minuter före klockan 18:00, då mötet inleds. Sedan redigeras mötet. Den redigerade versionen finns oftast tillgänglig innan protokollet är justerat. Beslutens definitiva formuleringar hittar du i det justerade protokollet.

Vi redigerar inspelningen

Efter varje direktsändning redigeras filmen. Vi lägger till ett register för de ärenden som behandlades. Du kan då välja om du vill se hela sammanträdet eller bara ett specifikt ärende.

Du kan se den inspelade sändningen direkt efter mötet avslutats. Det kan ta upp till ett dygn innan redigeringen av sändningen är klar.

Äldre sändningar

Sändningen är tillgänglig på webbplatsen i en månad efter sammanträdet.
Du har möjlighet att begära ut äldre webbsändningar genom att kontakta: kommun@orust.se.

Kontakt

Vi svarar på frågor om kommunens service och verksamhet. Ring eller skicka e-post till kontaktcenter.

Hjälpte denna information dig?

Saknar du någon information på denna sida?
Har du synpunkter på den här sidan så tar vi tacksamt emot dem. På det sättet kan vi arbeta för att göra innehållet på sidan ännu bättre.

Beskriv vad som är felaktigt eller saknades.
Formuläret används för att förbättra webbplatsens innehåll. Ditt meddelande skickas till den som är ansvarig över sidan. Om du har en fråga, ring eller mejla Kontaktcenter.


Ange din e-postadress.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling. Du kan läsa mer om det på sidan om offentlig handling.