Artikeln publicerades

Omsorg och hjälp

Anhörigstödet fortsatt aktivt

Under hösten har anhörigstödet tillsammans med frivilliga ordnat en mängd av hälsobefrämjande aktiviteter för anhöriga.

En man och en kvinna går på en catwalk och visar upp kläder.

Modevisning i Kulturhuset Kajutan är en av aktiviteterna som erbjudits.

Det har varit historiska promenader med berättelser om Nösund från förr, guidat besök på Carlstens fästning, guidad roadtrip där vi besökte alla Orust kungastenar och kungatrappan i Ellös. Det har även varit en uppskattad en pilgrimsvandring i Nösund och promenad vid Stora Björnsundskanalen. Den populära hjärngymnastiken är igång och övriga gruppverksamheter rullar på. För att uppmärksamma nationella anhörigdagen ordnades modevisning för anhöriga av anhöriga I Kulturhuset Kajutan. Denna aktivitet blev mycket uppskattad.

Anhörigstödet kommer att delta på Seniormässan och alla är välkommen att besöka anhörigkonsulenten för frågor, för att engagera sig i anhörigstödets utbud och för att delta i de olika aktiviteterna som erbjuds.

Om du har frågor gällande anhörigstöd kontakta anhörigkonsulenten via kontaktcenter.

Artikeln uppdaterades