Artikeln publicerades

Kommun och politik

Succé för vårt nya kontaktcenter

Nu har vårt kontaktcenter i kommunhuset varit öppet i tre månader- och hittills har verksamheten mer än väl uppfyllt förväntningarna.

Flera kvinnor står framför en receptionsdisk. på väggen bredvid dem står det kontaktcenter.

Våra fantastiska medarbetare som tar emot dig om du besöker eller ringer vårt kontaktcenter.

 

"Det har fungerat väldigt bra! Vi är ett gott gäng som arbetar tillsammans. Vi avlastar våra kollegor i verksamheterna och våra invånare och besökare tycker att det är lätt att nå oss. Nu styr vi också samtalen bättre så de snabbare hamnar rätt om vi behöver lämna dem vidare in till verksamheterna” säger Pernilla Gustafsson, samordnare för kontaktcenter.

Det har länge funnits önskemål om att det skulle vara enklare och snabbare att få svar på frågor vid kontakt med kommunen. Därför öppnades ett kontaktcenter och det har varit fullt upp ända sedan starten den 18 oktober för medarbetarna.

”De vanligaste frågorna vi får rör byggenheten, bistånd, fakturor och att man vill ha hjälp att få ut handlingar digitalt” berättar Pernilla.

Vill du komma i kontakt med vårt kontaktcenter? Ring 0304-33 40 00 eller mejla: kommun@orust.se Besöksadressen är kommunhuset, Åvägen 6 i Henån.

Varmt välkommen!

Artikeln uppdaterades