Artikeln publicerades

Bygga, bo och miljö

Markanvisningstävling Svanesund centrum, norra

Vi bjuder in till intresseanmälan för markanvisning för att skapa attraktiva bostäder inom detaljplanen för Svanesund centrum, norra. Detaljplanen är antagen med en flexibel byggrätt, delvis utbyggd infrastruktur samt med ett fast markpris.

Flygfoto visande markområde för markanvisning, Svanesund centrum, norraFörstora bilden

Område för markanvisning, Svanesund centrum, norra.

Svanesund är Orust näst största tätort och ligger vid sundet mellan östra sidan av ön och Bohusläns fastland. Härifrån kan man lätt ta sig till Stenungsund eller Göteborg med hjälp av bilfärja. Svanesunds geografiska läge med närheten till Stenungsund gör det till ett av Orust strategiskt viktigaste samhällen för bostadsutbyggnad. Svanesund Centrum Norra är ett område under pågående utveckling och byggnation ett flertal år framöver.

Allt om markanvisningstävlingen

Markanvisningstävling Svanesund centrum, norra

Artikeln uppdaterades