Artikeln publicerades

Omsorg och hjälp

Han har utsetts till äldreomsorgens bästa handledare

Vår undersköterska Daniel Ivarsson i Morlanda hemtjänst har blivit utsedd till äldreomsorgens lokala handledare i Orust kommun!

En man står med en bukett blommor i handen bredvid en kvinna.

Daniel Ivarsson gratulerades av sin chef Mikaela Eklund Jasarovic.

”Vi firar honom med tårta och blommor. Hela arbetsgruppen är väldigt stolta över honom!” säger hans chef Mikaela Eklund Jasarovic.

Daniel är handledare åt elever i olika åldrar som går en omsorgsutbildning:

”Jag har varit handledare i många år och det är en jätterolig uppgift. Det är utvecklande och man får reflektera över sin egen arbetsinsats” säger han.

Det var hans chef Mikaela som nominerade honom och så här lyder en del av den fina nomineringen:

”Daniel är en fantastisk medarbetare och kollega som genom sitt vänliga bemötande, sin lugna personlighet och sin långa erfarenhet som undersköterska inom vård- och omsorgsyrket är en mycket god ambassadör för vård- och omsorgsyrket. Genom sitt strukturerade och pedagogiska arbetssätt möter och stöttar han både sina kollegor, våra omsorgstagare och även våra elever på bästa möjliga vis… Något som bidrar till att Daniel gör ett fantastiskt arbete är för att han själv alltid strävar efter att lära sig mer eller nytt för att på så vis själv ständigt utvecklas. Daniel har i det även förmågan att skapa både en kreativ och stimulerande arbetsmiljö och lärandemiljö för både kollegor som elever.”

Stort grattis Daniel, önskar Orust kommun!

Artikeln uppdaterades