Artikeln publicerades

Näringsliv och arbete

Vi välkomnar Carina tillbaka till Orust kommun

Orust kommun har anställt Carina Adolfsson Gallon som trafikplanerare. Hon kommer senast från en tjänst som folkbokföringshandläggare hos Skatteverket.

En kvinna i rosa kofta sitter framför en dator.

”Jag har jobbat på Orust kommun och Trosa kommun tidigare och haft olika handläggartjänster. När jag såg tjänsten som trafikplanerare, så blev jag intresserad, för jag längtade tillbaka till att arbeta i Orust kommun eftersom jag tycker att det är en så trevlig arbetsplats!” berättar hon.

Hon är född och uppvuxen i Karlskoga och men har även bott i Södertälje och Trosa.

”Jag är utbildad till läkemedelstekniker och jobbade många år på Astra Zeneca med tillverkningen av magsårsmedicinen Losec. Men för 10 år sedan flyttade vi till Orust för min gillar båtliv och att fiska” säger hon.

Som trafikplanerare kommer hon att arbeta främst med handläggning av färdtjänst, skolskjuts och parkeringstillstånd.

”Det är oerhört skönt att ha nära till jobbet och jag har fått jättemånga trevliga arbetskamrater. Jag har ju redan jobbat här tidigare och visste att det var bra. Jag trivs verkligen!” säger hon.

På fritiden gillar hon att vara ute i naturen och pyssla i trädgården.

”Jag tycker om dahlior, jag har säkert ett 30-tal knölar. Jag hoppas att de klarar vintern efter vilan i garaget. Men jag tycker också om att resa och upptäcka nya platser. Barnen har blivit stora och jag hoppas att jag och min man kommer att få mer tid över till att resa framöver” säger hon.

Orust kommun hälsar Carina varmt välkommen tillbaka! Vi har saknat dig!

Artikeln uppdaterades