Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Ellös gästhamn, foto.

Ellös gästhamn

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat

Vi vill visa uppskattning med en god Orustkänsla

Under de senaste åren har vi visat våra medarbetare uppskattning med en årlig personalfest i samarbete med våra lokala entreprenörer. I år är det tyvärr inget vanligt år då covid-19 drabbat oss och därför blir det ingen personalfest.

Foto på två män och en kvinna som står framför ett konstverk som visar Orust.

Henrik Lindh kommundirektör, Ronny Svensson kommunutvecklare och Ann-Katrin Otinder HR chef.

Samtidigt som vi visat vår uppskattning till våra medarbetare så har personalfesten också skapat ett bra samarbete med det lokala näringslivet vilket innebär både arbetstillfällen och skattepengar till kommunen. I år väljer vi att visa vår tacksamhet genom att våra medarbetare kan köpa en valfri gåva, förbehållet är att den måste köpas av ett företag eller affär som ligger på Orust. På så vis bygger vi vidare på vår tradition.

- Vi vill gärna uppmärksamma våra medarbetare lite extra, speciellt detta år då omständigheterna och förutsättningarna varit så annorlunda mot tidigare. Vi kan se att alla har gjort sitt allra bästa för att bemöta och stödja våra invånare säger kommundirektör Henrik Lindh.

Personalfesten är ett utmärkt tillfälle att satsa på samhörighet i vår organisation och tillsammans med våra företagare skapa en god Orust-känsla och stärka lagandan. Nu provar vi ett annat sätt att tillsammans bygga vidare på vårt varumärke Orust.

- Att handla inom kommunen är ett litet försök att underlätta situationen för våra företagare som också har tuffa tider under pandemin säger Henrik.

Istället för personalfest är årets uppmaning att köpa något från våra lokala företag som du vill ha eller kanske vill ge bort.

- Känns mycket positivt att kunna uppmuntra våra medarbetare på detta sätt. De har gjort ett fantastiskt arbete under denna tuffa period med covid-19 säger HR chef Ann-Katrin Otinder.

Summan är maximalt 400 kronor. Kvittot ska sedan redovisas och motsvarande summa kommer tillbaka till dig på decemberlönen. Självklart finns det vissa restriktioner, inköp av tobak, alkohol, lotter, presentkort eller tillgodokvitton godkänns inte.

­- Satsningen är en utmärkt idé som ger våra anställda möjlighet att handla och upptäcka nya och intressanta lokala företag samtidigt som vi kan skapa mer handel för våra företag säger kommunutvecklare Ronny Svensson.

Återställ
Hjälp oss bli bättre