Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Strömholmen, foto.

Strömholmen

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat 2017-05-09

Årets företagare på Orust 2017

Våra fantastiska företagare träffades på Stenungsbaden för att hylla Årets Företagare, Årets Unga Företagare samt Årets Turismföretagare.

Fyra män som håller tavlor

Årets unga företagare Niclas Eriksson, NE Måleri Väst, Årets företagare Henrick Eriksson, moltazdesign och Årets turismföretagare Johan Buskqvist och Marcel van der Eng, Lådfabriken.

Det var fullt hus när STO Galan'17 hölls för sjunde gången. Det bjöds på god mat och underhållning med Pär Johansson från Glada Hudik samt Duo 2Much. Kvällens stora höjdpunkt var givetvis när vinnarna korades i respektive kommuner.

Årets Turismföretagare

Johan Buskqvist och Marcel van der Eng, Lådfabriken.

Motivering

Sveriges lyxigaste Bed & Breakfast som lämnar intryck hos själ och hjärta! First Class Magazine beskriver känslan väl ; ”Man kliver rakt in i det stora köket och ska vara rätt så ointresserad av detaljer om man inte måste stanna upp och smälta intrycken som formligen väller över en. Vad är det här? Är det snyggt? Stiligt? Galet? Robust? Enkelt? Är det enhetligt eller ett sammelsurium? Svaret är ja. Det är allt”. Marcel och Johan har utformat ett hem, som är ett hotell, som är en restaurang, som är ett konstverk ur den gamla Fisklådefabriken på Orust. Sängar och frukost. Med extra allt. Dessutom utökas nu verksamheten med unika och personliga matupplevelser särskilt under höst- och vintertid.

Årets Unga företagare

Niclas Eriksson, NE Måleri Väst.

Motivering

En ung företagare som tidigt tagit ansvar för att driva företag. Behärskar alla moment i branschen och är redan mycket anlitad. Detta vittnar om skicklighet, ansvarfullhet och en god kundrelation. En förträfflig förebild för den unga generationen av företagare.

Årets företagare

Henrick Eriksson, moltazdesign.

Motivering

Mode och design, inspiration och trend, kreativitet och vägledning, färg och form, engagemang för orten, i framkant på sociala medier. Helt enkelt en superskapare och inte bara på Orust utan till och med i hela Sverige!

Grattis alla nominerade

Vi vill givetvis även hylla övriga företagare som var nominerade - ni är alla vinnare!

Nominerad till Årets Unga Företagare

  • Carin Johansson, Carins Klipphörna
  • Elin Lavögård, Elins skönhet & service

Nominerad Årets företagare

  • Lars-Erik Gustafsson och Caroline Ossiansson, Reklamtjänst i Henån
  • Anna-Karin Gardsten Löfgren, Butik Kiwi

Vi tackar alla som förgyllde kvällen, sponsorer, företagare, övriga gäster, underhållning och personal, det blev en fantastisk kväll.

Arrangörer

Företagarna Stenungsund & Tjörn, Företagarna Orust, Orusts kommun, Stenungsunds kommun och Tjörns kommun.

Relaterad information

Återställ
Hjälp oss bli bättre