Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Stocken, foto.

Stocken

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat

Årets företagare på Orust 2021

För andra året i rad blev årets företagare uppvaktade på hemmaplan. Plötsligt dök representanter från Företagarna, Orust kommun och Orusts sparbank upp för att uppvakta både årets företagare och årets unga företagare.

En gråddtårta

Årets företagartårta överlämnades till Karl-Johan Stjärna, Hydtec AB

En glad man med pris och blommor

Karl-Johan Stjärna, Hydtec AB

Årets företagare

Karl-Johan Stjärna Hydtec AB

Hydtec har sina lokaler strax utanför Henån. Företaget arbetar med, service och underhåll av hydrauliksystem. Dessutom jobbar de också med konstruktion och har en stor försäljning av hydraulik.

Motivering

Med en uppgjord plan, framsynthet, kompetens och idogt arbete har denne företagare sedan starten haft en positiv kurva uppåt såväl omsättnings- som resultatmässigt. Ett brett erbjudande möjliggör för företaget att hjälpa sina kunder med helheten och genom dess unika ställning som återförsäljare, för inom branschen välrenommerade märken, sätter det också Orust på kartan. 

Årets Unga företagare

Joel Nilsson Orusttrappan AB

Orusttrappan ligger i Varekil och de är framgångsrika med sin tillverkning av trappor till bland annat villor.

Motivering

Likt livet börjar allt med små steg, för att sedan avancera och gå uppåt. Joel har på några få år utvecklat ett välmående företag med gott renommé. Arbetena som utförs är förstklassiga med lång hantverkstradition och noggrannhet. Ja, rentav unika! Nu är första steget taget på livets trappa. Vad händer härnäst?En glad man med pris och blommor

Årets unga företagare 2021 Joel Nilsson Orusttrappan AB

En grupp människor som uppvaktar en glad ung man som pristagare

Mikael Gustafson, Orusts Sparbank, Stig Dahlgren, Företagarna, Bo Engelbrektsson, Företagarna, Joel Nilsson, Orusttrappan och Catharina Bråkenhielm, kommunalråd.

Relaterad information

Återställ
Hjälp oss bli bättre