Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Tegen, Varekil, foto.

Tegen, Varekil

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat

Årets turistföretag är utsett

Vi gratulerar Stocken Camping till utmärkelsen årets turistföretag på Orust.

Freddy och Anita Alm, Stocken Camping.

Med tanke på att de förra veckan även blev årets företagare så har, om vi använder fotbollstermer, Freddy och Anita i år vunnit the double.

Årets turismpris tilldelas Stocken Camping

En genuin camping som erbjuder just precis det där som deras gäster vill ha. Med sin långa erfarenhet och gedigna kunskap skapar Stocken Camping en högkvalitativ och stabil upplevelse för både fastboende och besökare på denna vackra plats. Stocken Camping visar på utmärkt entreprenörskap OCH värdskap då de så tydligt möter besökarnas önskemål genom att förlänga sin säsong. De fortsätter år efter år att utveckla sin anläggning och därmed destinationen. Ett tydligt och modigt bidrag till utvecklingen av besöksnäringen på Orust. Med stort engagemang och med hjärtat i campingvärlden drivs Stocken Camping på ett föredömligt sätt.

Tack för att ni under många år har varit en stark aktör på campingmarknaden och för att ni gör det trevligt för många att vara på Orust.

Relaterad information

Vi överlämnade blommor, diplom och det fina priset bestående av ett glasäpple designat och producerat av Lars Sestervik.

Återställ
Hjälp oss bli bättre