Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Måseskär, foto.

Måseskär

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat

Digital anbudsskola i upphandling av konferenstjänster

Vi startar nu arbetet med att upphandla konferenstjänster för kommande års konferens- och mötesbokningar. Vill du ha möjligheten att bli leverantör till kommunen under kommande år? Då är du välkommen att lämna in ditt anbud.

Att lämna anbud i offentliga upphandlingar är varken svårt eller tidskrävande. I ett digitalt möte går vi igenom vad avtalet innebär samt hur du lämnar anbud i upphandling av konferenstjänster och mötesbokningar. På mötet kan du ställa frågor om den aktuella upphandlingen.

Välkommen till informationsmöte

Våra informationsmöten är digitala och det finns fyra tillfällen att välja bland.

  • Måndag 29 mars klockan 18:00 – 19:00
  • Tisdag 30 mars klockan 16:00 – 17:00
  • Måndag 12 april klockan 18:00 – 19:00
  • Tisdag 13 april klockan 16:00 – 17:00

Anmäl dig och välj möte genom att skicka in formuläret nedan. Du kommer att få en länk till mötet skickad till din e-postadress. Kontrollera gärna i god tid att din dator tillåter Skype och att din uppkoppling fungerar.

Avtalets längd

Målet med upphandlingen är att teckna avtal med samtliga företag som är kvalificerade och uppfyller de grundkrav som ställs i upphandlingsunderlaget. Anbud kan läggas på fem delområden beroende på möteslokalens storlek/kapacitet. Planerad avtalsstart är 2021-08-01 och avtalstiden är 2 år med möjliga förlängningar upp till 4 år. Underlaget annonseras under veckorna 12 till 17 och nås via vårt upphandlingsverktyg TendSign: https://tendsign.com/doc.aspx?UniqueId=afvyzrylua

Nyfiken på mer information om upphandling?

Upphandlingsmyndigheten förklarar processen och reder ut begreppen.

Jag vill anmäla mig till digitalt informationsmöte. * (obligatorisk)

Välj datum * (obligatorisk)
Välj datum
Återställ
Hjälp oss bli bättre