Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Dambadhuset Käringön, foto.

Dambadhuset Käringön

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat 2018-08-25

Frukostmöte i Ellösparken

Enligt tradition inledde vi Öppet Varvshelgen med ett välbesökt frukostmöte. Denna gång var vi i ett fullsatt Folkets hus i EllösParken.

Näringslivsutvecklare Petra Oldin Lampinen och kommunutvecklare Ronny Svensson hälsade välkommen och berätta om vad som pågår i deras arbete och planer för framtiden. Vill du ta del av allt som händer kan du prenumerera på våra nyheter.

Foto på en man som pekar uppåt

Peter Malmqvist guidade oss genom sina ekonomiska analyser.

Vad händer på börsen

Det är även tradition att vartannat år välkomna Peter Malmqvist till frukostmötet i samband med Öppet Varv. Peter är en välkänd och fristående börsanalytiker som har varit verksam i tre decennier. Han har arbetat i de flesta finansområdena som kreditvärdering till makroinriktad strategianalys.

Den här gången fick vi följa med på en ekonomisk upptäcktsresa där Peter kopplade bostadsmarknad till en mängd variabler, bland annat ränteläge, inflation och oljepriser.

Inkubator och idétävling för nya företagare

Janni Umeland från Innovatum i Trollhättan, berättade om deras inkubator som hjälper startups och om #GROW4BODAL en idétävling för nya företagare och privatpersoner i Fyrbodals-området. En bra affärsidé kan ge både prispengar och stöd till utveckling.

Foto på en man som håller en stol

Åke Knutsson berättade om Ellösparken 2.0 och möjligheten att sponsra deras verksamhet.

EllösParken 2.0

EllösParken sjuder av liv och Åke Knutsson redogjorde om planer för parkens framtid. En ny dansbana är redan invigd och snart finns här en biograf. 

Foto på ett rum med nästan 100 personer
Återställ
Hjälp oss bli bättre