Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Edshultshall, foto.

Edshultshall

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat 2019-01-17

Anhörigstöd våren 2019

Vi erbjuder flera olika anhöriggrupper för dig som vårdar och stödjer din närstående. Tanken är att du träffar andra i liknande situation.

Du träffar andra i liknande situation för erfarenhetsutbyte, samvaro, utbildning och information om förhållningssätt, känslor och om sjukdomen. Vi berättar också om vad vi erbjuder för hjälp och stöd för dig som anhörig.

Du kan delta i anhöriggrupper och du kan delta i hälsofrämjande aktiviteter för den som vårdar anhörig.

Tillsammans vill vi veta

Den 20 februari startar en ny grupp för dig som är anhörig och närstående. Den vänder sig till dig som vill ha mer kunskap om hur det är att leva med en hjärnskada, till exempel demens.

Relaterad information

Anhöriggrupp demens

Vårdar du en närstående hemma som har fått en demenssjukdom? Första träffen med Anhöriggrupp demens är den 31 januari klockan 13:00-15:00 i Kaprifolgården, Henån.

Relaterad information

Hälsobefrämjande aktivitet för anhöriga

Balans och harmoni med ChiBall® är en hälsobefrämjande aktivitet för anhöriga. Tycker du om gymnastikövningar i en lugn och harmonisk anda. Då passar denna gymnastik just för dig. Första tillfället är den 28 januari. Anmälan behövs.

Afasigrupp

Känner du någon som har svårt att hitta rätt ord? Någon som säger nej, när hen menar ja, eller har du själv nedsatt språkförmåga? Du är då välkommen till vår Afasi-grupp med eller utan anhörig. Första tillfället är den 6 februari..

Återställ
Hjälp oss bli bättre