Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Måseskär, foto.

Måseskär

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat 2018-06-14

Kafferep i Saras trädgård

Den 13 juni var det den 15 gången som Orust handräckning tillsammans med andra frivilliga bjöd våra äldre från våra boenden på kafferep med underhållning, mitt i Henån, i Saras trädgård.

Det vackra vädret bidrog till att dagen blev en fin upplevelse med ett mycket trevligt kafferep. Det är tack vare som Orust handräckning, som är initiativtagare, som tillsammans med andra frivilliga och våra medarbetare på våra boende gav möjlighet till att hundratals äldre kunde delta på festligheterna.

Trubaduren Lasse Petterson stod för underhållningen.

Trubaduren Lasse Petterson från Tjörn bjöd på en musikalisk seglats den bohuslänska kusten med fantastiska anekdoter, roliga skrönor och kända visor. Det var en hög igenkänningsfaktor och allsången, som först var lite blygsam, kom igång och vi tillsammans sjöng in sommaren.

I den härliga sommarvärmen bidrog ICA Pärlan med vatten till alla gästerna i Saras trädgård. Stort tack!

Genom ett fantastiskt samarbete med Orust handräckning, Stala Bygdegård, PRO föreningar på Orust, SPF, Röda Korset, Företagarföreningen och ICA Pärlan har vi skapat fina minnen och flera samtalsämnen för våra underbara äldre på våra boenden. Ett stort tack till dig som bidrog till att göra årets kafferep i Sara trädgård möjlig.

Återställ
Hjälp oss bli bättre