Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Vintervallen, Hermanö, foto.

Vintervallen, Hermanö

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat 2016-06-02

Kafferep i Saras trädgård

Det gick en strid ström från våra äldreboenden i Henån till Saras trädgård den 1 juni när det bjöds på kafferep.

Det var ungefär 150 personer från våra äldreboenden som besökte Saras trädgård denna mycket vackra försommardag. Det blev en mycket lyckad tillställning med kaffe, tårta och festligheter.

Kafferep i Saras trädgård är sedan många år en tradition för våra boende i Henån. I år kom även gäster från våra äldreboende Strandgården i Ellös och Fyrklövern i Svanesund för att delta på festligheterna. Det bjöds på gott kaffe och läcker rulltårta. Mats Rutgersson med sitt dragspel stod för trevlig underhållning. Gästerna fick även lyssna på ett vackert sommartal av Henrik Svensson, Svenska kyrkan på Orust.

Genom ett gott samarbete och god vilja ordnades denna dag för våra äldre som bor på våra boende. Aktivitetsombuden på varje boende har under våren planerat dagen tillsammans med frivilligorganisationen Orust handräckning.

Festligheten är en tradition som Orusthandräckning har haft i flera år tillsammans med Svenska kyrkan på Orust. I år genomfördes Kafferepet med stor hjälp av aktivitetsombuden på våra särskilda boenden. Röda korset, Svenska kyrkan och SPF var också en hjälpande händer i detta arrangemang. ICA Pärlan i Henån bjöd på svalkande dricka i sommarhettan till alla på festen.

Relaterad information

Återställ
Hjälp oss bli bättre