Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Svanesunds badplats, foto.

Svanesunds badplats

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat

Kulturarrangemang i september

Kulturhuset Kajutan och biblioteken på Orust ger ett begränsat programutbud under hösten. I september hålls ett par föreläsningar, en bokrelease, en konsert med Just4Fun samt den pågående konstutställningen med Carina Köster.

I evenemangskalendern finns det mer information om alla evenemang i Kulturhuset Kajutan samt på alla våra bibliotek. Där hittar du även information om hur och var du köper biljetter eller reserverar plats. Tryckt programblad finns att hämta på biblioteken. Vi presenterar programmet månad för månad, eftersom det kan bli ändringar med kort varsel.

Restriktionslättnader planeras 29 september

Just nu har vi begränsat antal platser för samtliga arrangemang. Vi följer Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer för covid-19. Program kan komma att ställas in med kort varsel. Restriktionslättnader planeras till efter den 29 september. Om de träder i kraft, tas deltagartaket för offentliga tillställningar bort.

Håll avstånd och undvik trängsel

Det är fortsatt viktigt att hålla avstånd och undvika trängsel i den mån du kan. Visa hänsyn mot kulturutövare, föreläsare, andra besökare och personal.

Återställ
Hjälp oss bli bättre