Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Edshultshall, Segelskutan Westkust, foto.

Edshultshall, Segelskutan Westkust

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat

Novelltävling 2021

Du som går i högstadiet på Orust kan vara med i bibliotekets novelltävling. Ämnet är fritt. Max. 4 A4-sidor. Skicka in ditt bidrag senast 30 maj.

Person sitter i gräset och skriver i en skrivbok.

Prisutdelning

Prisutdelningen sker i samband med skolavslutningen.

  • 1:a pris, 1000 kr i presentkort hos Adlibris
  • 2:a pris, 500 kr i presentkort hos Adlibris
  • 3:e pris, fem pristagare delar platsen och får varsitt bokpaket innehållande böcker av Anna Ahlund

Arrangör: Orust kommunbibliotek.

Skicka in din novell här
Samtycker du till att dina personuppgifter behandlas och att ditt namn och din novell får publiceras på Orust kommuns webbplats och i sociala medier? * (obligatorisk)
Samtycker du till att dina personuppgifter behandlas och att ditt namn och din novell får publiceras på Orust kommuns webbplats och i sociala medier?


Behandling av dina personuppgifter sker enligt dataskyddsförordningen

Kultur och Bibliotek behandlar de personuppgifter som du skickar in med din novell enligt dataskyddsförordningen. Personuppgifterna kommer bara användas för att behandla din novell och genomförandet av tävlingen. De personuppgifter som behandlas är namn, telefon och e-postadress.

Kommunstyrelsen i Orust kommun är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifterna. Den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter är samtycke.

Vi kan komma att dela dina personuppgifter med tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Dina personuppgifter kommer inte att föras utanför EU eller EES-länderna.

Dina uppgifter sparas så länge tävlingen pågår och raderas sedan.

Om du har frågor angående behandlingen kontaktar du i första hand Svanesunds bibliotek på telefon 0304-33 4750 eller e-post: svanesund.bibliotek@orust.se.

Kommunstyrelsen som är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina uppgifter, når du enligt följande:

Kommunstyrelsen, 473 80 Henån, telefon 0304-33 40 00, e-post: kommun@orust.se.

Du når vårt dataskyddsombud på dataskyddsombud@orust.se.

Om du har klagomål på hur vi behandlar dina personuppgifter vänder du dig till Integritetsskyddsmyndigheten (IMY) som är vår tillsynsmyndighet (www.imy.se).

När du har lämnat samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter har du alltid rätt att ta tillbaka ditt samtycke om du ångrar dig. Ett återkallande påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Återställ
Hjälp oss bli bättre