Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Piren Gullholmen, foto.

Piren Gullholmen

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat 2020-03-26

Veckans boktips, Om katten själv får välja

Mycket läsvärd bok om katter. Både för nybörjaren och den som har haft sin katt ett tag. Boken finns också som e-bok på biv.se.

Katten Morriz och boken Om katten själv får välja av Susanne Hellman Holmström.

Veronica i Henåns bibliotek tipsar om:

Om katten själv får välja av Susanne Hellman Holmström

Susanne Hellman Holmström arbetar idag som kattpsykolog, författare och föreläsare. Hon är sedan några år tillbaka kattexpert på tv-programmet Go’kväll och i radio P4 Kristianstad. Hon har arbetat med katter på olika sätt i nästan hela sitt liv. Jag har läst övriga kattböcker som hon har skrivit så naturligtvis ville jag läsa även denna. Fast jag har haft katter i cirka 35 år så lär man sig alltid något nytt. Det är ju som så att katter är precis som vi människor, ingen är den andra lik och alla har de olika personligheter.

I denna boken delar Hellman Holmström med sig av goda råd och tips för hur du blir den perfekta kattägaren ur din katts synvinkel. Hon presenterar också de 25 vanligaste kattraserna och vad som är tydligast i respektive ras personlighet samt en hel del nyttig kattinformation. Mycket läsvärd bok både för nybörjaren och den som har haft sin pälskling ett tag.

Återställ
Hjälp oss bli bättre