Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Käringöfjorden, foto.

Käringöfjorden

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat

Vi öppnar upp för ungdomsverksamhet

Regeringen uppmanar fortsatt kommuner att hålla verksamhet som allmänheten har tillträde till och som inte är nödvändig, stängd fram till och med den 7 februari 2021. Men idrotts-, fritids-, och kulturaktiviteter för barn och unga födda efter 2005, såväl utomhus som inomhus, undantas från regeringens vädjan att stänga ner verksamheter.

Det betyder att föreningslivet kan hyra våra lokaler för idrotts-, fritids-, och kulturaktiviteter för barn och unga födda efter 2005 från den 25 januari.

Vi öppnar även fritidsgårdarna för gruppverksamhet med max 8 deltagare. Mer information finns på fritidsgårdarnas Facebook.

Relaterad information

Bedömningen är att nyttan av att ha öppet överväger fördelarna med att hålla stängt. Barn och unga är inte drivande i pandemin. De negativa följder för barn och ungas hälsa som annars riskeras är betydande. Det är viktigt att du som är ledare tar ansvar och följer de rekommendationer som finns från myndigheterna. Även efter du vaccinerat dig kan du fortsatt bära på smittan och smitta andra, fortsätt därför att följa rekommendationerna även efter vaccinering.

Återställ
Hjälp oss bli bättre