Mötesplats för äldre

Mötesplats för äldre finns i Ellös, Henån och Svanesund. Kom, lär känna nya människor. Lyssna på föredrag, prova på en ny aktivitet. Fika och samtala. Ta gärna med en anhörig eller vän.

Äldre personer som träffas på ett torg

För att skapa möjligheter för dig att träffa andra människor för samtal och gemensamma upplevelser har vi skapat dessa mötesplatser. Alla åldersgrupper är välkomna!

På våra mötesplatser har du möjlighet att umgås med andra, samtala och, till att börja med köpa enklare fika till självkostnadspris.
Det finns förslag på vad som kan erbjudas i form av föreläsningar, musik och prova-på-aktiviteter. Programmet kan ändras, men plats och tid är alltid samma.

Kostnadsfritt


Samtliga aktiviteter och föreläsningar är, om inget annat meddelas, kostnadsfria att delta i. Vi samarbetar med föreningar och lokala aktörer på Orust. Du är själv med och påverkar utbudet. Ta gärna med en anhörig eller vän!

Mötesplatser och tider 2023:

Svanesund, Eklunden

Måndag klockan 10:00-12:00. Aktiviteterna startar kl 10:30.
Fika i caféet till självkostnadspris.

Ellös, Strandgården

Måndag klockan 14:00-16:00.

Henån, Café Tittin, Kaprifolgården

Onsdag klockan 10.00-11:45.
Programpunkt 10:00-11:00 och därefter fikar vi.

Kontakt

Vi svarar på frågor om kommunens service och verksamhet. Ring eller skicka e-post till kontaktcenter.

Hjälpte denna information dig?

Saknar du någon information på denna sida?
Har du synpunkter på den här sidan så tar vi tacksamt emot dem. På det sättet kan vi arbeta för att göra innehållet på sidan ännu bättre.

Beskriv vad som är felaktigt eller saknades.
Formuläret används för att förbättra webbplatsens innehåll. Ditt meddelande skickas till den som är ansvarig över sidan. Om du har en fråga, ring eller mejla Kontaktcenter.


Ange din e-postadress.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling. Du kan läsa mer om det på sidan om offentlig handling.