Aktuellt på Öppna förskolan

Vi fyller på med aktiviteter efter hand på den här sidan.

Tillsammans med Barnmorskemottagningen, Barnavårdscentralen och socialtjänstens familjebehandlare är vi Familjecentralen på Orust.

Spädbarnsmassage

Vi erbjuder kurser i spädbarnsmassage. Du kan gå kursen enskilt eller i grupp. Vi träffas fyra gånger. Vill du vara med på spädbarnsmassage med din baby, så behöver du anmäla det till oss. Välkommen att kontakta oss på Familjecentralen.

Sång- och rytmik

Vi erbjuder sång- och rytmikstund varje dag. Inriktningen är för barn i olika åldrar varje dag. Det behövs ingen anmälan. Se vårt schema för tider.

Utflykt till Sundsby på Tjörn

Onsdagen den 10 maj åker vi på utflykt till Sundsby på Tjörn. Det är ett trevligt utflyktsmål med ett härligt strövområde att leka och springa på. Ta med matsäck och något att sitta på. Vi samlas på Sundsbys bortre parkering klockan 10.00. OM det ösregnar, så ställer vi in utflykten. Om du vill ha mer information, så kontakta oss på telefon 0304-33 45 99.

Utflykt till Emaus i Uddevalla

Måndagen den 22 maj åker vi på utflykt till Emaus i Uddevalla. Emaus är en lantgård som drivs av Uddevalla kommun. Där finns lekpark samt både små och stora djur. Klockan 11.00 kan man åka häst och vagn, man kan mata grisen klockan 12.00. Allt är gratis. Ta med matsäck för hela dagen. Vi tar med grillkol, så det att grilla om man vill det. ta också med varma kläder, det kan vara lite kallt på Emaus. Vi samlas klockan 9.30 utanför Öppna förskolans ingång eller på Emaus klockan 10.00. Vi åker antingen med egna bilar eller åker kollektivt.

Lekplatsträff i Svanesund

Onsdagen den 31 maj har vi lekplatsträff i Svanesund klockan 9.30-11.30. Ta med matsäck. Det blir också en sångsamling.

Kontakt

Vi svarar på frågor om kommunens service och verksamhet. Ring eller skicka e-post till kontaktcenter.

Hjälpte denna information dig?

Saknar du någon information på denna sida?
Har du synpunkter på den här sidan så tar vi tacksamt emot dem. På det sättet kan vi arbeta för att göra innehållet på sidan ännu bättre.

Beskriv vad som är felaktigt eller saknades.
Formuläret används för att förbättra webbplatsens innehåll. Ditt svar skickas till den som ansvarar över innehållet.


Ange din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling. Du kan läsa mer om det på sidan om offentlig handling.