Grundlärarprogrammet: förskoleklass och grundskolans årskurs 1-3

Du kan läsa grundlärarprogrammet: förskoleklass och grundskolans årskurs 1-3 vid Karlstads universitet på Lärcentrum Orust.

Karlstads universitets logotyp och dekorativ bild

Du läser flera dagar varje vecka på Lärcentrum Orust men också ska ha möjlighet att träffas i Karlstads universitet ca. 3 gånger per termin.

Du som student kommer till våra lokaler varje vecka där vi kopplar upp oss mot Karlstads universitet och följer undervisningen på plats i Henån. Tentamen skrivs kostnadsfritt i Henån. På biblioteket finns kurslitteratur att låna.

Ansökan

Ansökan gör du på antagning.se. Fyll i utbildningen du vill söka, sök på Karlstads universitet och välj studieort Orust.

Om utbildningen

Utbildningen omfattar 240 högskolepoäng och leder till en grundlärarexamen på avancerad nivå. Under studietiden varvas teoretiska studier med verksamhetsförlagd utbildning (VFU) som är förlagd till grundskolan.

Du hittar mer information på utbildningens hemsida.

Kontakt

Vi svarar på frågor om kommunens service och verksamhet. Ring eller skicka e-post till kontaktcenter.

Hjälpte denna information dig?

Saknar du någon information på denna sida?
Har du synpunkter på den här sidan så tar vi tacksamt emot dem. På det sättet kan vi arbeta för att göra innehållet på sidan ännu bättre.

Beskriv vad som är felaktigt eller saknades.
Formuläret används för att förbättra webbplatsens innehåll. Ditt meddelande skickas till den som är ansvarig över sidan. Om du har en fråga, ring eller mejla Kontaktcenter.


Ange din e-postadress.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling. Du kan läsa mer om det på sidan om offentlig handling.