Skolportal - Schoolsoft

För dig med barn i kommunal förskola, grundskola, fritidshem eller kulturskola så använder vi systemet Schoolsoft. På den här webbsidan beskriver vi systemet och hur du som vårdnadshavare kan använda det.

Schoolsoft består av två delar:

Schoolsoft lärplattform

Schoolsoft lärplattform samlas det mesta kring dina barn när du har barn i någon av verksamheterna. Har du barn i förskola och fritids så lägger du in barnens schema. Kommunikation mellan skola och hem sker här. Du kan se omdömen, frånvaro, undervisningsschema, matsedel och betyg i de årskurser man får det. Eventuell ledighet söker man i systemet.

Schoolsoft EA, e-tjänster

Hanterar främst ansökningar till barnomsorg, fritids, skola och kulturskola och sådant som kan påverka avgifter såsom inkomst och tiden man har barn på förskola och fritids.

Inloggning sker med BankID till båda systemen.

Kontakt

Vi svarar på frågor om kommunens service och verksamhet. Ring eller skicka e-post till kontaktcenter.

Hjälpte denna information dig?

Saknar du någon information på denna sida?
Har du synpunkter på den här sidan så tar vi tacksamt emot dem. På det sättet kan vi arbeta för att göra innehållet på sidan ännu bättre.

Beskriv vad som är felaktigt eller saknades.
Formuläret används för att förbättra webbplatsens innehåll. Ditt meddelande skickas till den som är ansvarig över sidan. Om du har en fråga, ring eller mejla Kontaktcenter.


Ange din e-postadress.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling. Du kan läsa mer om det på sidan om offentlig handling.